Apollo 50

Buy this
  • 50,00 €
  • 0Jäljellä

Lauantaina, 20.7.2019, tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun Apollo 11 laskeutui Kuun pinnalle. Turun Ursa järjestää tuona päivänä klo 19-23 Tiedekeskus Tuorlassa Apollo 50 -juhlaillan, johon myydään lippuja 50 € kappalehintaan.

Tilaisuus on avoin kaikille ja siihen kuuluu Apollo-kakkukahvit, naposteltavaa ja alkoholittomia juomia (omat samppanjat saa ottaa mukaan). Ohjelma koostuu Turun Ursan aktiivien pitämistä luennoista, joissa käydään läpi koko Apollo-ohjelman ja erityisesti Apollo 11:n historiaa, planetaarioesityksestä, sekä illan päätteeksi katsottavasta pitkästä dokumentista, jonka yhdityksen aktiivit ovat koostaneet NASAn alkuperäisistä videoista. Apollo 11 laskeutui Kuuhun klo 22.18 Suomen aikaa, joten filmi ajastetaan siten, että laskeutumiskohdassa tulee tasan 50 vuotta alkuperäisestä laskeutumisesta.

Tervetuloa juhlistamaan Apollon 11:n 50-vuotisjuhlia samanhenkisten seurassa!


Huom. Tilaisuus järjestetään vain yhden kerran ja siihen mahtuu yhteensä 38 henkilöä ostojärjestyksessä, tarvittaessa Turun Ursan varainhoitaja katsoo yhdistyksen kirjanpidosta ja iZettlen järjestelmästä. Paikkojen trokaaminen on kiellettyä ja se johtaa kaupan hylkäämiseen. Haluamme, että mahdollisimman moni pääsee tilaisuuteen.